Onze diensten

Deuren

Een stalen deur op maat gemaakt: hiermee creëer je een indrukwekkende omgeving van de ruimte in jouw woning of bedrijfspand. Door het gebruik van glas kun je de juiste lichtinval behouden of maken en dat is bepalend voor de sfeer in jouw ruimte. Een stalen deur kan in verschillende kleuren en stijlen ontworpen en gemaakt worden. Voor een enkele, dubbele of taatsdeur ben je bij Magistaal aan het juiste adres.

Trappen

Een stalen trap is een échte eyecatcher in je woning of bedrijfspand! Wij maken trappen geheel op maat. We luisteren naar je wens en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Kies je voor een rechte trap, een wenteltrap of een zwevende trap? Geen probleem! Alles is mogelijk bij Magistaal.

Hekwerken

Balustrades, trapleuningen, balkons, vides, noem maar op: Magistaal heeft er ervaring mee. Hekwerken worden volledig op maat gemaakt, eventueel in combinatie met hout en/of glas.

Poorten

Poorten spelen een belangrijke rol in de uitstraling van je huis of bedrijfspand! Wil je de buitenkant van je woning een boost geven, of laat je de tuin opnieuw ontwerpen? Een stalen poort is dé oplossing voor een strakke, frisse uitstraling van je woning of bedrijfspand. Magistaal maakt poorten op maat, eventueel in combinatie met andere elementen.

Meubels

Dat ene meubelstuk, dat ene pronkstuk… Heb je iets in je hoofd, maar krijg je maar niet gevonden wat je zoekt? We helpen graag! We bespreken je wens en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. We ontwerpen een meubelstuk dat perfect in jouw interieur past.

Constructies

Ook voor constructiewerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Van kleinschalige staalconstructies tot lateien voor je woning: Magistaal kan het allemaal en helpt je graag verder.