Over ons

Over ons | Magistaal

Magistaal is een kleinschalig bedrijf gevestigd in Haaren. Het voordeel van een kleiner bedrijf is dat de lijnen kort zijn en wij snel een goed product kunnen leveren. We werken met een vast team van vakmensen, allemaal met hun eigen specialiteiten. We zijn erg betrokken gedurende het hele project; van ontwerp tot montage. Bovendien denken we graag met onze klant mee. De producten worden door middel van een tekenpakket uitgewerkt, zodat er later in het traject geen onduidelijkheden zullen zijn. Liever zelf schetsen? Geen probleem! Neem je schets mee en wij doen de rest.

Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van kleinere staalconstructies, trappen, hekken, poorten, stalen binnendeuren, sierwerk of andere speciale stalen attributen. Ben je op zoek naar een staalconstructie ten behoeve van een bedrijfshal, of heb je alleen een latei nodig? Magistaal heeft het allemaal in huis. We helpen je graag verder.

Niet alleen voor maakwerk kun je bij ons terecht, óók reparaties aan staal voeren we graag uit. We kunnen de meest voorkomende werkzaamheden uitvoeren in onze eigen werkplaats. Doordat we veel in eigen beheer doen, kunnen we onze klanten efficiënt van dienst zijn en bij ieder project samen tot een geweldig resultaat komen. 

Kortom, alles wat met staal te maken heeft, wordt bij ons door een vakkundig team vervaardigd. Het bedrijf is bereikbaar voor aannemers en particulier. De kracht van ons bedrijf is de persoonlijkheid en flexibiliteit.

We zijn vooral sterk in maatwerk. Alles kan passend en naar wens gemaakt worden. Deze website geeft je alvast een goede indruk over wat mogelijk is. Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@magistaal.nl of neem telefonisch contact op met: 0620247575.