Ontwikkeling

Ontwikkeling | Señor steel

Magistaal maakt stalen producten op maat, maar we doen nog veel meer dan dat! Maak kennis met Señor Steel: dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van een basislijn in verschillende (standaard) stalen producten. Bij Señor Steel kun je eenvoudig en snel je stalen producten bestellen. 

Logo Señor Steel

De Senõr steel Hoeklijn klem

Om te bepalen of de Senor Steel hoeklijnklem de juiste optie is, is het goed om alle functies en mogelijkheden in detail te bekijken.

De Hoeklijnklem van Senor Steel is speciaal ontwikkeld voor het horizontaal hijsen en transporteren van stalen hoeklijnen. De hoeklijnklem is een lichte hijsklem en is gemakkelijk te hanteren.
Wanneer de hoeklijnen met de hoek omhoog gestapeld liggen, zijn deze eenvoudig in één handeling van elkaar af te hijsen.

Meer over de klem

Palletbankje | Señor steel

 

Meer over het bankje

De Senõr steel hagenkar

Deze plantenbak is verkrijgbaar in diverse hoogtes, kleuren, en panelen. De karren zijn eenvoudig te verplaatsen, zodat u bijvoorbeeld een schaduwplek en privacy kan creëren op u terras of om u containers uit het zicht te zetten. De panelen bestaan uit duurzame kunststof paneeltjes.

Meer over de hagenkar