De Senõr steel hagenkar

Productinformatie

Deze verrijdbare plantenbak is nieuw in ons assortiment! De hagenkar is verkrijgbaar in diverse hoogtes, kleuren en panelen. De hagenkar is gemakkelijk te verplaatsen. Zo creëer je in een handomdraai een fijne schaduwplek, meer privacy óf een verstopplek voor de containers. De bodemplaat is voorzien van een aantal gaten, zodat het overtollige water uit de bak kan en de beplanting een langere levensduur geniet. De panelen bestaan uit duurzame, kunststof onderdelen. De overige onderdelen van de hagenkar worden gemaakt met een lasersnijdmachine waardoor er op de millimeter nauwkeurig gewerkt kan worden. Vervolgens worden de losse onderdelen met de hand in elkaar gezet in onze werkplaats. 

De wieltjes onder de kar zijn optioneel. Deze wielen zijn voorzien van stelpootjes, waardoor ze op een ongelijke ondergrond op alle punten dragend worden ingesteld (zie foto). Alle onderdelen zijn zorgvuldig verpakt en worden als bouwpakket bezorgd. Aan de hand van een tekening breng je de hagenkar stap voor stap tot een volledig eindproduct. Sinds dit jaar is er een nieuw assortiment aan hagen. Deze bestel je gemakkelijk op www.hederawinkel.nl Voor meer informatie neem contact op met de webshop.

Onze standaard hagenkarren zijn verkrijgbaar in:

  • Hoogtes (vanaf de bak gemeten): 900mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm
  • Kleuren: RAL 9005 FS. , RAL 9010 FS
  • Panelen: Soft eiken, Betonlook Harbour, Lavastone Harbour

Prijs: €295,- exclusief BTW

Wil je de kleuren en panelen zelf samenstellen? Vraag naar de mogelijkheden via info@senorsteel.nl of via het formulier hieronder en we nemen graag contact op.

Productinformatie