De Senõr steel hoeklijn klem

Productinformatie

De hoeklijnklem van Señor Steel is speciaal ontwikkeld voor het horizontaal hijsen en transporteren van stalen hoeklijnen. Deze lichte hijsklem is gemakkelijk te hanteren. Stapel de hoeklijnen altijd met de hoek omhoog en je kunt ze eenvoudig in één handeling van elkaar afhijsen. 

De klem is te vergrendelen in de open positie. Om een hoeklijn op te tillen, moet de hendel ontgrendeld worden voordat het hijsoog omhoog beweegt. Laat de klem rustig over het materiaal zakken totdat de 2 hijsarmen onder het materiaal schieten. Begin nu met het hijsen van het materiaal, en controleer goed of de hijsarmen volledig onder het materiaal zijn geschoten. Bij het neerleggen van de last kan je handmatig de klem vergrendelen.

Naast het feit dat de hoeklijnklem eenvoudig in gebruik is,  is de klem ook onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft de klem onderdelen die gemakkelijk te verwisselen zijn. De klem is voorzien van speciale busjes op de scharnierpunten om ervoor te zorgen dat het materiaal vrij beweegt van de bouten om slijtage tegen te gaan. Meer informatie lees je in onze handleiding.

Om te bepalen of de Señor Steel hoeklijnklem de juiste optie is, is het goed om alle functies en mogelijkheden in detail te bekijken. Staat de gewenste WLL of bekopening er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

  • Type: JCE 200/20
  • Merk: Señor Steel
  • Bek opening: 0 tot 290 mm
  • WLL: 100 tot 1000 kg
  • Norm: NEN-EN 13155

Productinformatie